Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Άγιος” Ντε (Χ)έα και λυτρωτής (Χ)ούμελς (VIDEOS)

“Άγιος” Ντε (Χ)έα και λυτρωτής (Χ)ούμελς (VIDEOS)

Ο Μαδριλένος Ντε Χέα σταμάτησε τη Ρεάλ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το συναρπαστικό 1-1 στο “Μπερναμπέου”. Πλεονέκτημα και για την Ντόρτμουντ που έφυγε με ισοπαλία από την Ουκρανία κόντρα στην Σαχτάρ χάρη σε γκολ του Χούμελς στο 87΄. Δείτε τα γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με… το μαχαίρι στα δόντια κόντρα στην Μάντσεστερ αλλά οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Γουέλμπεκ στο 20΄. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφάρίσουν με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Ρονάλντο 10 λεπτά αργότερα, ενώ έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Η Γιουνάιτεντ κράτησε το 1-1 με ήρωα τον Ντε Χέα ο οποίος έκανε την επέμβαση της χρονιάς σε προβολή του Κοεντράο.

Τα πράγματα, ωστόσο, θα μπορούσε να ήταν χειρότερα για τη Ρεάλ, εάν η Γιουνάιτεντ δεν αστοχούσε σε εξαιρετική διπλή ευκαιρία με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι (πρώτα δοκάρι, μετά απομάκρυνση Τσάμπι Αλόνσο πάνω στη γραμμή).

Στο Ντόνετσκ, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη από την Σαχτάρ, είχε δοκάρι στο 17΄με τον Χούμελς, όμως οι Ουκρανοί ευτύχησαν να προηγηθούν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σρνα στο 31ο λεπτό. Οι Γερμανοί απάντησαν με τον Λεβαντόφσκι πριν το ημίχρονο, αλλά η Σαχτάρ πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Ντάγκλας Κόστα στο 68΄. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Ντόρτμουντ ανέβασε την πίεση της και αφού έστειλε την προειδοποιητική βολή με τον Λεβαντόφσκι (στο 73′), ισοφάρισε με κεφαλιά του Χούμελς στο 87′.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε