Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγώνας… δρόμου για την ΟΥΕΦΑ στο “τριφύλλι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσουν στη ρύθμιση των χρεών ξεκινούν στον Παναθηναϊκό, μετά το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους Βγενόπουλο και Πολέμη.

Το οικονομικό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλο και ο… πέλεκης της ΟΥΕΦΑ  για την ρύθμιση των χρεών της ομάδας ήταν προ των πυλών.

Πλέον όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, αφού ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε στον λογαριασμό της ΠΑΕ το ποσό των 1.678.969 ευρώ (όσα δηλαδή αναλογούν στο ποσοστό του) και την Τρίτη ο Πολέμης κατέβαλε περίπου 260.000 ευρώ (τις 740.000 ευρώ που έχει δεσμευτεί να βάλει θα το κάνει τις επόμενες ημέρες).

Μετά και από αυτές τις εξελίξεις, όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και ξεκινάει για τον Δημήτρη Γόντικα και τους συνεργάτες του η… μάχη με τον χρόνο, για να προλάβουν να πληρώσουν τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, μάνατζερ και άλλους πιστωτές, ώστε το “τριφύλλι” να αποφύγει την “καμπάνα” από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι αν δώσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, τότε θα γλιτώσουν την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις του “τριφυλλιού” μέχρι το τέλος του 2012 ανέρχονται στα 8.955.000 ευρώ. Έτσι απομένουν περίπου 7 εκατ. ευρώ, τα οποία καλείται να αποπληρώσει το επόμενο διάστημα η “πράσινη” ΠΑΕ.

Η διοίκηση θα έρθει σε επαφή με τους παίκτες και θα προσπαθήσει να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα για την πλήρη εξόφλησή τους. Εφόσον δεχθούν τις προτάσεις και υπογράψουν όλοι, τότε -με την ενημέρωση που έχουν στον Παναθηναϊκό- την… γλιτώνουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε