Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Αγώνας… φωτοβολίδων στο ΠΑΟΚ – Ραπίντ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Διαβάστε τι αναφέρουν ξένες ιστοσελίδες για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ραπίντ και τα όσα έγιναν πριν την έναρξη του ματς – Ευθύνες στους Αυστριακούς έδωσε ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο ματς της Τούμπας, Ντέιβιντ Μακ Ντάουελ.

Από τον ξένο Τύπο χρησιμοποιούνται μάλιστα φράσεις όπως “εμπόλεμη ζώνη” ή “οπαδοί πολέμου”, με τα ΜΜΕ του εξωτερικού να αναφέρονται σε όσα έγιναν ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων έξω και μέσα στο στάδιο.

abola.pt:
“Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ σημαδεύτηκαν από επεισόδια μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων. Οι οπαδοί των Αυστριακών πέταξαν φωτοβολίδες στους Ελληνες φιλάθλους, κάτι που προκάλεσε μια πραγματική μάχη η οποία διήρκησε περίπου 10 λεπτά”.

topky.sk:
“Οπαδοί πολέμου στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη πριν το παιχνίδι. Οι οπαδοί της Ραπίντ προέρχονται από μακροχρόνια φιλία με τους φίλους του Παναθηναικού και η μονομαχία με αυτούς του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη”.

sports.yahoo.com: “Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτούς της Ραπίντ είχαν αγώνα… φωτοβολίδων πριν το ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Οι φίλοι της Ραπίντ ξεκίνησαν την ρίψη των φωτοβολίδων, με αυτούς του ΠΑΟΚ να ανταποδίδουν. Το γήπεδο της Τούμπας έμοιαζε με μια εμπόλεμη ζώνη”.

maisfutebol.iol.pt: “Και πάλι στα ελληνικά γήπεδα σκηνές. Τα προβλήματα ξεκίνησαν έξω από το γήπεδο για να συνεχιστούν εντός με μπουκάλια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα εκτός από πυροτεχνήματα”.

supersport.com:
“Η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να σταματήσει τον πόλεμο μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ. Οι φίλοι των Αυστριακών έγιναν δεκτοί από τους φίλους του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο με πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες. Μέσα στο γήπεδο οι οπαδοί της Ραπίντ έριξαν μια σειρά από φωτοβολίδες στους φίλους του ΠΑΟΚ”.

laola1.at: “Ασχημες στιγμές στο γήπεδο. Μέχρι και μολότωφ χρησιμοποιήθηκαν. Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να αντιμετωπίσει την κατάσταση”.

Ευθύνες στους Αυστριακούς έδωσε ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα, Ντέιβιντ Μακ Ντάουελ.

Ο τελευταίος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε αναλυτικά για τα επεισόδια: «Δεν έχω το δικαίωμα να σας μεταφέρω πληροφορίες για το τι συνέβη. Τα είδα όλα ήμουν εκεί και τα είδα όλα», ενώ για την έναρξη των συμπλοκών από πλευράς των Αυστριακών πρόσθεσε: «Ναι, το είδα. Τα είδα όλα, αλλά δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες».

Στο τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν την ώρα των συρράξεων βρίσκονταν στα αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρεται από το πρωί, απάντησε: «Όχι είναι ψέματα. Ήμουν μέσα στο γήπεδο. Ήμουν εκεί στον αγωνιστικό χώρο και τα είδα όλα».

Το Σάββατο θα απολογηθούν οι επτά οπαδοί της Ραπίντ

Συνελήφθησαν 7 οπαδοί της Ραπίντ – Καταγγέλουν επιθέσεις οι Αυστριακοί

Κινδυνεύει με…καμπάνα ο ΠΑΟΚ – “Τα επεισόδια ξεκίνησαν απ’τους Αυστριακούς”

Επική ανατροπή κόντρα σε όλα ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Δείτε τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Ραπίντ (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε