Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αγωνία για Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει την Πέμπτη. Στην Παιανία ο Γόντικας.
Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” προπονήθηκε και πάλι ατομικά, ανεβάζοντας μεν ρυθμούς, αλλά χωρίς να είναι ακόμα έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Έτσι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να μάθει οριστικά αν θα έχει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Κυριακής, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του 29χρονου στράικερ.
 
Εκτός από τον Σισέ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Μπουμσόνγκ και Λουίς Γκαρσία με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό όμως να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα δώσει το παρών την Κυριακή.
 
Απόντες από την προπόνηση εκτός από τους διεθνείς ήταν και οι Γκοβού και Πλεσί, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Στην Παιανία βρέθηκε την Τετάρτη ο προεδρεύον αντιπρόεδρος των “πρασίνων”, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης είχε συζήτηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε