Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγωνία για Βιεϊρίνια-Κοντρέρας

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Χιλιανός αμυντικός δεν προπονήθηκαν το Σαββάτο, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, με την συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Χωρίς τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Πάμπλο Κοντρέρας διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ.
 
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί, οι οποίες έδειξαν οίδημα στον αριστερό τετρακέφαλο, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», όπως και ο Χιλιανός αμυντικός, ο οποίος έκανε θεραπεία και αποκατάσταση.

Η συμμετοχή των δύο παικτών στο παιχνίδι με την «Ένωση» θα κριθεί αύριο, με την απουσία του Βλάνταν Ίβιτς να είναι η μόνη δεδομένη, ο οποίος θα χάσει όλα τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ.

 
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε