Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγωνία για τον Μουσλίμοβιτς-Ανακοινώθηκε ο Ελ Ζαρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βόσνιου επιθετικού, την ώρα που ο ίδιος ο παίκτης εκφράζει φόβους για χειρουργική επέμβαση. Ελ Ζαρ και επίσημα. Δείτε το βίντεο.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς και ίσως χρειαστεί να κάνει επέμβαση, κάτι που σημαίνει πως ο Δερμιτζάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για αρκετό χρονικό διάστημα.
 
Μιλώντας στην “Dnevi Avaz” ο διεθνής άσος τόνισε πως το διάστημα της επιστροφής του δεν θα είναι μεγαλύτερο από 20 μέρες. “Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς. Δεν είχα προπονηθεί και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω αν χρειαστεί. Δεν είναι πολύ καλή η κατάστασή μου. Οπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση”.
 
Καταλήγοντας, ο Μουσλίμοβιτς μίλησε για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League: “Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο ομάδες. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς. Η αισιοδοξία μου βασίζεται στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Αγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ισως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση”.
 
Μετά από “μαραθώνιες” συζητήσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ, οι οποίες ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας (30/8) και ολοκληρώθηκαν την Τρίτη και αφού οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» πρόλαβαν τις προθεσμίες και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή λίγο πριν τα γραφεία της ΕΠΟ κλείσουν οριστικά, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε το δανεισμό του Μαροκινού από τη Λίβερπουλ!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, πάντως, είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή από το καλοκαίρι του 2011 και για τα επόμενα τρία χρόνια με το καθεστώς συνιδιοκτησίας με τη Λίβερπουλ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε