Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγωνία στην Εθνική

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Οι μικροτραυματισμοί των Γκέκα και Μόρα δεν εμπνέουν ανησυχία. Σήμερα ανακοινώνει ο Ρεχάγκελ, τους δύο που θα “κόψει” από το Μουντιάλ.

Ήπιας μορφής κάκωση στο γόνατο υπέστη ο Γκέκας, ενώ τράβηγμα στη γάμπα έχει ο Μόρας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν. Οι δύο διεθνείς μας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν θα λάβουν μέρος στο αυριανό φιλικό με την Παραγουάη, προκειμένου να προφυλαχθούν. 

Ο Φάνης Γκέκας και ο Βαγγέλης Μόρας, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Στην αρχή δεν υπήρξε ανησυχία, αλλά όσο περνούσε η ώρα και οι πόνοι δεν υποχωρούσαν, αποφασίστηκε από το τεχνικό και ιατρικό τιμ της εθνικής, να υποβληθούν σε εξετάσεις. 

Μετά τα μεσάνυχτα, οι δυο διεθνείς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο του Χούρ, όπου υποβλήθηκαν σε αξονική τομογραφία. 

Εν τω μεταξύ, ο Ότο Ρεχάγκελ θα ανακοινώσει σήμερα την τελική 23άδα που θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική. Ο ομοσπονδιακός προπονητης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του για να συζητήσουν το θέμα, πριν την τελική απόφαση. Μαλεζάς, Πρίττας, Μάκος και Τζαβέλλας βρίσκονται στην “επικίνδυνη” ζώνη.

Ο Σάκης Πρίττας στο NewsIt

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε