Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Άγριες συμπλοκές οπαδών ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στον Πύργο – Δείτε το βίντεο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρου του Πύργου, το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος αγώνα Παναθηναϊκός – Καβάλα. Τέσσερις οπαδοί στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iliatora.gr, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Πύργου εκτυλίχθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
 
Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για περίπου 10-15 άτομα που κρατούσαν μπουκάλια, λοστούς, σιδηρογροθιές, ξύλα και κλαδοκόφτη(!), τα οποία επιτέθηκαν σε τέσσερις άλλους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.
 
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Καβάλα όταν και θαμώνες των καφετεριών στις οδούς Πατρών και Μιαούλη, στο κέντρο του Πύργου, άκουσαν φασαρία στο δρόμο.
 
Αμέσως πετάχτηκαν έξω, αλλά το μόνο που πρόλαβαν να δουν είναι μια ομάδα 10-15 ατόμων να φεύγουν τρέχοντας από τη συμβολή των οδών Πατρών και Μανωλοπούλου, όπου κείτονταν αιμόφυρτοι τέσσερις άλλοι άνδρες!
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα που έκανε την επίθεση ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού ενώ οι 4 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου ήταν του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε