Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Άγριο ξύλο ΑΕΚτζήδων – Ολυμπιακών στη Βουλιαγμένης – Νέο σοκαριστικό video

Άγριο ξύλο ΑΕΚτζήδων – Ολυμπιακών στη Βουλιαγμένης – Νέο σοκαριστικό video

Εικόνες που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (10.01.2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν οπαδοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έπαιξαν ξύλο. Video που ανέβηκε σε σελίδα στο Facebook δείχνει τι ακριβώς έγινε, με την περιοχή στην Ηλιούπολη να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Καπνογόνα, βρισιές και απειλές «θα πεθάνετε» συνέθεσαν το σκηνικό μιας ακόμη “συνάντησης” ντροπής ανάμεσα σε οπαδούς. Και όλα χωρίς αιτία, χωρίς αφορμή. Οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην Ηλιούπολη για το παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ γυναικών της Ένωσης ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Ολυμπιακού, όπου έπαιζαν οι ερυθρόλευκοι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα της Superleague.

Άλλοι λένε ότι οι κιτρινόμαυροι οπαδοί επιτέθηκαν στους ερυθρόλευκους, άλλοι ότι καμία από τις δυο πλευρές δεν έκανε… πίσω και τα αίματα δεν ήθελαν πολύ ν’ ανάψουν.

Δείτε τα δυο σοκαριστικά video που έχουν ανέβει στο Facebook τις τελευταίες ώρες.

 

Fight between AEK and Olympiacos fans tonight

Posted by Ultra Style on Sunday, 10 January 2016

 

40 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΤΣΑΚΩΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ)ΧΕΡΑΤΑ ΕΜΕΙΣ..ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΟΤΑΡΕΣ ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ORIGINAL

Posted by A.E.K BRAHAMI CLUB on Sunday, 10 January 2016

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε