Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγριος καυγάς Μέλο-Ριέρα – Στο νοσοκομείο ο Ισπανός!

Άγριος καυγάς Μέλο-Ριέρα – Στο νοσοκομείο ο Ισπανός!

Απίστευτες σκηνές στην προπόνηση της Γαλατασαραϊ με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα να πιάνεται στα χέρια με τον διεθνή Βραζιλιάνο, Φέλιπε Μέλο. Με αίματα σε όλο του το πρόσωπο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Ισπανός μέσος.

Μετά την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Γαλατασαραϊ, ο Άλμπερτ Ριέρα διανύει την χειρότερη περίοδο της καριέρας του και μετά το συμβάν της Πέμπτης τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για αυτόν.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ριέρα δέχθηκε ένα εγκληματικό τάκλι από τον συμπαίκτη του Φελίπε Μέλο. Λίγο αργότερα ο Ισπανός ανταπέδωσε με παρόμοια τρόπο και ο προπονητής της Γαλατασαραϊ εκνευρισμένος έστειλε και τους δύο στα αποδυτήρια.

Ωστόσο εκεί τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο οι δύο ποδοσφαιριστές αφηνιασμένοι όρμηξαν ο ένας στον άλλον και τα όσα ακολούθησαν περιγράφονται με σκηνές άγριας πάλης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ριέρα ήταν τόσο δυνατά που ο Ισπανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αίματα σε όλο του ρτο πρόσωπο.

Από την πλευρά της η διοίκηση της “Τσιμ Μπομ” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν με βαριά “καμπάνα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε