Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγχος… και για τους δυο – (Χ)αμένοι Βέροια και ΟΦΗ

Άγχος… και για τους δυο – (Χ)αμένοι Βέροια και ΟΦΗ

Η Βέροια πέταξε στα… σκουπίδια τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Άρη, αφού ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με τον ΟΦΗ (0-0), με τις δύο ομάδες να χάνουν τις μεγαλύτερες τους ευκαιρίες στις καθυστερήσεις των δυο ημιχρόνων και να μην μπορούν να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τη Βέροια να έχει την κυριαρχία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό της υπεροχής της ομάδας του Καλαϊτζίδη ήταν ότι μέχρι το 25′ μέτραγε πέντε τελικές προσπάθειες, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Πετράκη, που δεν είχε καμία.

Ωστόσο, η μεγάλη φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον ΟΦΗ, όταν στο 45′ ο Παπάζογλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Λόπες, τον πέρασε, έδωσε στον Μπανούση, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Μπάρμπας πρόλαβε και έκοψε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, όταν στο 57′ ο Λαμπρόπουλος πέρασε τον Λόπες, αλλά δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να πλασάρει σε κενή εστία.
Στην συνέχεια, η Βέροια είχε τον έλεγχο του ρυθμού και την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0 στο 90′, όταν ο Ολαϊτάν βρέθηκε τετ α τετ με τον Γουναρίδη, αλλά το σουτ του έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Η Βέροια συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε κι άλλη μεγάλη ευκαιρία με τον Γουναρίδη να απεκρούει την κεφαλιά του Κόστλι. Ενα λεπτό μετά, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες της Βέροιας, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Λόπες.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας (80’ Ρεάνο), Πέρεθ, Καλτσάς (68’ Μοκάκε), Κόστλι. 

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Τζημογιάννης, Παυλίδης, Ζε Βίτορ, Μάνος. 

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν (62’ Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος (77’ Ζαχαράκης), Βιτώρος (81’ Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου. 

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ζορμπάς, Κουρδάκης, Νύκταρης. 

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε