Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αιώνια πιστός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βασκική εφημερίδα τόνισε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα το καλοκαίρι.

“Γιατί να φύγω από μία ομάδα όπου αισθάνομαι τόσο καλά; Ποτέ δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να φύγω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό όλοι μου φέρονται με έναν φανταστικό τρόπο, τον καλύτερο που θα μπορούσα να φανταστώ. Κερδίζουμε τίτλους κάθε χρόνο, έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, φοβερούς φιλάθλους… Γιατί να φύγω λοιπόν;”, τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην “Noticias de Alava”.
 
Για τον φετινό Παναθηναϊκό είπε: “Έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, αλλά έχουν έρθει άλλοι που είναι πραγματικά καλοί. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια υπήρξαν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο η αγωνιστική φιλοσοφία του Παναθηναϊκού παραμένει αναλλοίωτη. Η ομάδα αυτή κατακτά τίτλους εδώ και πάνω από μία δεκαετία και πάντα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να πετυχαίνει τους στόχους της. Στο χέρι μας είναι να υλοποιήσουμε αυτούς τους στόχους και φέτος”.
 
Τέλος για τις αμυντικές του επιδόσεις είπε: “Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στην άμυνά μου. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε κάθε αγώνα. Δίνω το 100% κάθε λεπτό από τη στιγμή που πατώ το πόδι μου στο παρκέ. Τίποτα περισσότερο. Η άμυνα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου σε όλους τους τομείς του αγώνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε