Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αιώνιοι” για την πρωτιά: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα (04/02, 19.00, ΕΤ1) στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια, συνεπώς και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Μετά την ήττα στο κλειστό της Πυλαίας από τον ΠΑΟΚ, μία εβδομάδα πριν, έβαλε “φωτιά” στην κορυφή, αφού ο Παναθηναϊκός με νίκη και κάλυψη της διαφοράς με την οποία είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ (τέσσερις πόντοι, 60-64) μπαίνει αυτομάτως στη θέση του οδηγού. Μπαρτζώκας και οι παίκτες του.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει το αβαντάζ της έδρας, από την άλλη όμως ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είχε γνωρίσει την ήττα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” δεν υπολογίζει στον μεγάλο άτυχο Βαγγέλη Μάντζαρη, που χάνει το υπόλοιπο της περιόδου. Απ’ την μεριά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει εστιάσει στην προετοιμασία της ομάδας του και σε ψυχολογικό επίπεδο. Την αποστολή της “πράσινης” ΚΑΕ στο ΣΕΦ θα ηγηθεί ο πρόεδρος της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πέραν του βαθμολογικού κέρδους, ο αγώνας στο ΣΕΦ θα αποτελέσει και το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα για τις δυο ομάδες, εν όψει της σύγκρουσης τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε