Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αιώνιοι” στα… μαχαίρια

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιδόθηκαν σε πόλεμο ανακοινώσεων με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο μεταξύ τους ντέρμπι. «Εσείς δυναμιτίζετε το κλίμα» λένε οι πράσινοι. «Ντροπή σας» απαντούν οι κόκκινοι.

Η… υποδοχή που επιφύλασσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο πούλμαν του Ολυμπιακού, στο κυρριακάτικο ντέρμπι στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσει το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι.

                   

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σωκράτης Κόκκαλης μη έχοντας ξεχάσει την κλήση του στον εισαγγελέα μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου για όσα φερόταν να έχει πει στα αποδυτήρια προς τους παίκτες είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικο Πατέρα. Ο ισχυρός άνδρας της «κόκκινης» ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη τιμωρία του Παναθηναϊκού με αφορμή την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας αλλά και τον ακρωτηριασμό υπαλλήλου του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αποκλείεται να θέσουν ζήτημα ηγεσίας στην Σούπερ Λιγκ, αφού είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Νίκου Πατέρα, ενώ παράλληλα θα γίνει και μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» όμως δεν φαίνεται να κάτσει με σταυρωμένα. Η ανακοίνωση αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τίτλο «Προπαγάνδα και Γεγονότα» συγκρίνει γεγονότα και καταστάσεις από την οπτική γωνία των πράσινων και επιτίθεται στην Πειραϊκή ΠΑΕ.

Άμεση, όμως, ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού που κάνει λόγω για ψεύδη από πλευράς πρασίνων και καταλήγει με την φράση «Ντροπή σας». Με το πρωτάθλημα να κρίνεται τις επόμενες αγωνιστικές μάλλον ο «πόλεμος» τώρα αρχίζει…

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε