Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αιώνιος… πόλεμος – ΠΑΟ: 150-0 υπέρ του Ολυμπιακού – ΟΣΦΠ: Ομάδα της “πεντάρας” ο ΠΑΟ

Αιώνιος… πόλεμος – ΠΑΟ: 150-0 υπέρ του Ολυμπιακού – ΟΣΦΠ: Ομάδα της “πεντάρας” ο ΠΑΟ

Άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ της διαιτησίας. Ανακοίνωση ΠΑΟ για Αρετόπουλο, ενώ ανεπίσημα οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με πολύ επιθετικό τρόπο. Μπαράζ τοποθετήσεων από τις δύο ομάδες.

Όπως όλα δείχνουν τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρξει αγωνιστική η οποία θα κυλήσει ήρεμα. Παρά το ότι νέοι άνθρωποι μπήκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντούτοις οι τόνοι όχι απλά δεν έπεσαν αλλά οξύνονται κάθε ημέρα και περισσότερο.

Την αρχή αυτή τη φορά έκανε ο Παναθηναϊκός που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι ο ΟΣΦΠ θέλει: 50+50+50=150%.

Εκτός από την ανακοίνωση οι πράσινοι έκαναν και αναδρομή στις μέχρι τώρα αγωνιστικές:

1η αγωνιστική: Ο διαιτητής Σταθόπουλος κλείνει τα μάτια σε πέναλτι που κάνει ο Ντουντού και δεν αποβάλλει τον Τοροσίδη, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

3η αγωνιστική: Στις Σέρρες ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί (και όχι να το διακόψει ως όφειλε), την ώρα που βρίσκονται παίκτες στο έδαφος (χτυπημένoι στο ΚΕΦΑΛΙ), με αποτέλεσμα ο Πάντελιτς να σκοράρει στη συνέχεια της φάσης. Παράλληλα σφυρίζει το τέλος του παιχνιδιού, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε θέση για γκολ.

4η αγωνιστική
: Ο Παμπορίδης ακυρώνει γκολ του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και το σκορ αντί για 2-1 μετατρέπεται σε 3-0. Ακόμη και ο Μαρινάκης παραδέχθηκε πως κακώς ακυρώθηκε.

5η αγωνιστική: Ο Αρετόπουλος σκανδαλωδώς δεν αποβάλλει τον Τοροσίδη (διαφορετικό να είσαι 2-1 με δέκα παίκτες και διαφορετικό με έντεκα), ενώ το πέναλτι που οδήγησε στην παύση του Δαλούκα (σπρώξιμο στον Βύντρα) φαντάζει πταίσμα μπροστά σε αυτό που έδωσε ο διαιτητής από τα Τρίκαλα στον Μιραλάς για τη δήθεν ανατροπή από τον Ζαραδούκα.

Ο Ολυμπιακός με ανεπίσημο τρόπο απάντησε στους “πράσινους”.:

“Η ομάδα της ισοπαλίας με την Ξάνθη, η ομάδα με το πέναλτι του Δαλούκα, η ομάδα που σώθηκε στην Καβάλα, η ομάδα της πεντάρας από τη Μπαρτσελόνα, η ομάδα που γλίτωσε μόνο με 2-0 από την Κοπεγχάγη, είναι λογικό να είναι ζαλισμένη και πανικοβλημένη ενόψει και του αυριανού δύσκολου αγώνα με τον Εργοτέλη. Προσπαθεί με αστείες ανακοινώσεις να κουκουλώσει τις αδυναμίες της. Δεν δικαιολογείται ο κύριος Πατέρας να ομιλεί.”

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε:

“Δεν ασχολούμαστε με φαιδρότητες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση της ομάδας και την εκδήλωση που κάναμε με τα μικρά παιδιά. Πρέπει να γίνονται και στο μέλλον τέτοιες εκδηλώσεις γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου.”

Με ανεπίσημο τρόπο ανταπάντησε και ο Παναθηναϊκός θυμίζοντας στον “αιώνιο” αντίπαλο τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη από τον Αύγουστο.

“Την ψυχραιμία του έχει χάσει αυτός που κάθε εβδομάδα βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας, σχολιάζοντας φάσεις, μοιράζοντας βαθμούς, απειλώντας διαιτητές και την ΚΕΔ και αποφασίζοντας μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της ομάδας τους ή όχι, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.

Με τη στάση του αυτή δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής πολιτείας.

Όσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.”

Οι ερυθρόλευκοι ανεπίσημα και πάλι τόνισαν:

“Μας καλύπτει πλήρως η δήλωση του κυρίου Μαρινάκη ότι δεν ασχολούμαστε με φαιδρότητες.” Ενώ πρόσθεσαν κύκλοι της ΠΑΕ ότι: “Η εικόνα του πρωταθλήματος στις πέντε πρώτες αγωνιστικές φανερώνει ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε