Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αιχμές από Φούλοπ για διαιτησία: Παίζαμε δέκα εναντίον…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του από την διαιτησία, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Απογοητευμένος από την ήττα 1-0 στο τέλος από τον Ολυμπιακό ήταν ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτον Φούλοπ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ούγγρους πορτιέρο άφησε και αιχμές για την διαιτησία, καθώς θεωρεί ότι έπαιζαν εναντίον πολύ περισσότερων από τους έντεκα παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φούλοπ:

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες να παίξουμε. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Για μας τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τις αναγκαστικές αλλαγές σχολίασε: «Ήταν σημαντικές οι αλλαγές. Ειδικά η αλλαγή του Περόνε, που είναι σημαντικός παικτης για την ομάδα μας γιατί βοηθάει σε πολλούς τομείς, κρατάει μπάλα και είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, μας επηρέασε πάρα πολύ στο παιχνίδι».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, είπε: «Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Ήταν μια συνολική προσπάθεια. Παίζαμε με δέκα παίκτες εναντίον κι εγώ δεν ξέρω πόσων παικτών. Δεν θέλω να μιλήσω όμως άλλο για αυτό. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα κουράστηκε κι έμενε ένα λεπτό για να πάρουμε μια σημαντική ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ο Μήτρογλου…χτύπησε στις καθυστερήσεις – “Απόδραση” του Ολυμπιακού απ’την Τρίπολη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε