Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άκαρπες συζητήσεις και λογαριασμοί που λήγουν στην ΑΕΚ!

Άκαρπες συζητήσεις και λογαριασμοί που λήγουν στην ΑΕΚ!
Την ώρα που πρώην και νυν μεγαλομέτοχοι της Ένωσης συναντιόνται σε πάρτι σχολιάζοντας τα προβλήματα της ομάδας (με την σαμπάνια στο χέρι), στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα δεν είχαν καν τηλέφωνο!

Πουλάει παίκτες για να… ζήσει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο πιο οριακό σημείο της σύγχρονης ιστορίας της, αφού η χρεωκοπία φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ, αν δεν πληρωθεί έστω η δόση του άρθρου 44 και οι άνθρωποι που βρέθηκαν στις τελευταίες διοικήσεις της ( Νίκος Νοτιάς και Πέτρος Παππάς) εξακολουθούν να μην παίρνουν πρωτοβουλίες.

 
Ούτε στη συνάντησή που είχαν έπειτα από πάρα πολύ καιρό, στην οποία παρευρέθησαν ακόμη δύο σημαντικοί πρώην παράγοντες της ΑΕΚ, ο Πόλυς Χατζηιωάννου και ο Νάσος Θανόπουλος, έδωσαν κάποιο σημάδι αισιοδοξίας.
 
Τα τέσσερα κορυφαία μέλη της “ομάδας του 2004” συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε δύο διαφορετικά πάρτι(!) που έγιναν στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2012. Μαζί με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Χάρη Κοσμάτο, τα είπαν αρκετή ώρα.
 
Η συζήτηση πήγε στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, όμως όσο κι αν μίλησαν δεν έδειξαν την παραμικρή διάθεση να βοηθήσουν.
 
“Είναι αλήθεια ότι έγινε αυτή η συνάντηση. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο. Έγινε στο πλαίσιο της πρόσκλησης που δεχθήκαμε όλοι από την Morgan Stanley. Είναι αλήθεια ότι συζητήθηκε πολύ το ζήτημα της ΑΕΚ. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στην ΑΕΚ, όλοι τους παρακολουθούν τις εξελίξεις, όμως είναι τέτοιες οι συνθήκες και οι οικονομικές συγκυρίες που δεν τους επιτρέπουν να δραστηριοποιηθούν στον βαθμό που το έκαναν στο παρελθόν”, τόνισε στο “aek365.gr” ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.
 
Την ίδια ώρα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν είχαν καν τηλέφωνο! Όπως είχε συμβεί κι άλλες φορές δεν πλήρωσαν το λογαριασμό, έμειναν χωρίς επικοινωνία και έστω και καθυστερημένα τον εξόφλησαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε