Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Άκαρπη και η νέα συνάντηση στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ούτε και η νέα συνάντηση των μετόχων του Παναθηναϊκού έβαλε τέλος στο διοικητικό αδιέξοδο των πρωταθλητών. Μόνο σοβαρές προτάσεις για πώληση της ΠΑΕ συζητά ο Τζίγκερ.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δέχτηκε στα γραφεία του, το απόγευμα της Τρίτης, τους Παύλο Γιαννακόπουλο, Αδαμάντιο Πολέμη, Γιάννη Ξυλά, Παναγιώτη Δάβαρη και Γιώργο Νίκα. Απουσίασαν οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Νικόλας Πατέρας και Μιχάλη Ζολώτα.

Περίπου δυο ώρες κράτησε η συνάντηση αλλά αποφάσεις όσον αφορά στο ποιος θα αναλάβει να την προεδρία της ΠΑΕ δεν υπήρξαν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε ενοχλημένος από την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα της πώλησης ή όχι του πλειοψηφικού πακέτου, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να «σέρνεται» άλλο το θέμα γιατί όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες βλάπτουν το σύλλογο.

Επανέλαβε πάντως ότι είναι διατεθειμένος να συζητήσει μια σοβαρή πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ, έχοντας στα χέρια του συγκεκριμένα δεδομένα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν φυσικά το θέμα του προέδρου που έχει καταντήσει… σήριαλ. Κοινή θέση ήταν πως η εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει άμεσα. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να υπάρξει μια νέα συνάντηση είτε την Τρίτη είτε την Τετάρτη ώστε να αποφασιστεί ο διάδοχος του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ομάδας. Επιθυμία όλων είναι να έχει ο Παναθηναϊκός νέο πρόεδρο στις 9 Ιουλίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε