Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ακόστα και με τη… βούλα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ακόστα λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι και επισήμως ο Νοέ Ακόστα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό Βόλου, μία ομάδα που έχει ήδη κάνει τη διαφορά από την πρώτη χρονιά που συμμετέχει στη Σούπερ Λίγκα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε το Βόλο όσο ψηλότερα γίνεται. Ήρθα σε μία ομάδα που έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

Ανάλογο το κλίμα και στα λεγόμενα του προέδρου της Θεσσαλικής ομάδας, Γιώργος Τόρης: “Ο Ολυμπιακός Βόλου προχωρά σε μεταγραφές παικτών που θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία στην κατάκτηση των στόχων της ομάδας, οι οποίοι είναι πολύ υψηλοί”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Νοέ Ακόστα με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ το συμβόλαιό του, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργο Τόρη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε