Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ακρίτες για πλέι-οφ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Το αήττητο σερί της στους έξι αγώνες διεύρυνε η Ξάνθη που επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στα Πηγάδια και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

To LIVE του αγώνα
 
Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Ξάνθη παρουσιάστηκε σοβαρή απέναντι στον αποδεκατισμένο Πανιώνιο και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς όταν μετά την σέντρα του Μαρσελίνιο ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά νίκησε τον Σιδεράκη.
 
Ο Σέρβος επιθετικός απείλησε στο 43΄και στο 58΄όμως και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πε΄ρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του Βιβιάνι.

SKODA Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης (77′ Σταθάκης), Βάλλας, Στάσιακ, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μαρσελίνιο (63′ Βλαχοδήμος), Μάνταλος (55′ Φλίσκας), Πόι, Μαρκόφσκι.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Πετκάκης, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Κόρντι, Ρόκας (89′ Βλάχος), Γουνδουλάκης (83′ Ντούνης), Σκέμπρι, Μπούζας (68′ Σταυροθανασόπουλος).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε