Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αξέχαστος ο αποκλεισμός του 2005 για τον Ντιό!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Ο Γάλλος φόργουορντ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το… απίστευτο τρίποντο του Δ. Διαμαντίδη στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2005 και τον αποκλεισμό των “τρικολόρ” από την Εθνική μας
Σε δηλώσεις του, ο Μπορίς Ντιό τόνισε πως δεν έχει ξεχάσει εκείνο το ματς, ενώ επεσήμανε πως αυτή την φορά η Γαλλία μπορεί να πάρει την πρόκριση κόντρα στην γαλανόλευκη.
 
Ο Ντιό μίλησε:
 
Για το ματς μεταξύ Ελλάδας και Γαλλία: “Πιστεύω ότι αυτή την φορά θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό απέναντι στην Ελλάδα.
 
Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αγωνιστούμε όπως μπορούμε”.
 
Για την εμπειρία που έχουν αποκτήσει αυτός και πολλοί απ’ τους συμπαίκτες του λόγω της παρουσίας τους στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ:
 
“Κάθε χρόνο αποκτάμε εμπειρία, υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ και θέλουμε να πάμε καλά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Οι αθλητές μας διαθέτουν εμπειρία και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό. Τώρα στην προπόνηση θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να πάμε καλύτερα, να παίξουμε στα προημιτελικά και πάμε ψηλότερα”.
 
Για τις προηγούμενες αναμετρήσεις της Γαλλίας με την Εθνική μας και τα αρκετά «χαστούκια» των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων στους “πετεινούς”:
 
“Θα θυμάμαι πάντα την αναμέτρηση με την Ελλάδα το 2005 για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου. Οπως δεν θα ξεχάσω και τον τελικό των Εφήβων το 2001”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε