Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Άκυρη… ήττα, ΟΣΦΠ – Μπορντό 0-1

Οι ερυθρόλευκοι άξιζαν κάτι παραπάνω αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα από την Μπορντό
Οι ερυθρόλευκοι άξιζαν κάτι παραπάνω αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα από την Μπορντό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης” από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και πλέον έχει μπροστά του ένα βουνό για να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το LIVE του αγώνα με πολλές φωτό και βίντεο.

Τοροσίδης: Ο διαιτητής μάλλον ήταν Μπορντό από μικρός

Οι “ερυθρόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά το ματς και έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά το φάουλ του Ντάτολο, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα “έγλειψε” το δοκάρι του Καρασό. Όσο περνούσε η ώρα η Μπορντόι εγκλιματιζόταν στην ατμόσφαιρα του Φαλήρικου γηπέδου, χωρίς ωστόσο να φτάνει με αξιώσεις μπροστά από τον Νικοπολίδη.

 
Οι δύο ομάδες απειλούσαν μόνο με στημένες φάσεις και από μία τέτοια προήλθε το γκολ των “γιρονδίνων”. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Γκουργκούφ εκτέλεσε το φάουλ και ο Σιανί νίκησε στο αέρα όλη την “ερυθρόλευκη” άμυνα ανοίγοντας το σκορ.
 
Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Λοράν Μπλαν που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Ο Ουέντελ και ο Σιανί δεν τα κατάφεραν στο 52΄ και το 53΄ αντίστοιχα, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Μαρέσκα στο 58΄.
 
Στο τέλος το ματς “άνοιξε” με τον Ολυμπιακό να φτάνει κοντά στην ισοφάριση σε τρεις περιπτώσεις. Στο 82΄ ο Λούα Λούα αστόχησε σε τετ α τετ με τον Καρασό, ενώ στο 88΄ την κεφαλιά του Τοροσίδη έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικού της Μπορντό. Η φάση του αγώνα όμως έγινε στις καθυστερήσεις όταν ο Μαρέσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Γουέμπ δεν μέτρησε το γκολ, καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ του Ντάρμπισιρ στον Καράσο. Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν έντονα, όμως ο Άγγλος ρέφερι δεν άλλαξε την απόφαση του και το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Ντάτολο, Μπράβο, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (77′ Νταρμπισάιρ), Μαρέσκα, Λεντέσμα (65′ Ζαϊρί), Λούα Λούα, Τοροσίδης

ΜΠΟΡΝΤΟ (Λοράν Μπλαν): Καρασό, Ζιανί, Φερνάντο, Γκουρκίφ, Ουέντελ (83’ Ζουσιέ), Πλασίλ (82’ Γκουφράν), Σαλμέ, Σανέ, Πλανίς, Τρεμουλινάς, Σαμάκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε