Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Άκυρη οποιαδήποτε συζήτηση για τη Λεωφόρο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβεριάτου να κατατεθεί προεδρικό διάταγμα, που προβλέπει την κατεδάφιση του «Απ. Νικολαϊδης», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην απόφαση του κ. Λιβιεράτου να καταθέσει προεδρικό διάταγμα την 1η Νοεμβρίου το οποίο προβλέπει έκδοση άδειας για γκρέμισμα της Λεωφόρου κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, αλλά και ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου του κ. Βωβού.

Πουθενά σε αυτό το διάταγμα δεν προβλέπεται το χτίσιμο του γηπέδου του Παναθηναϊκού και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των “πρασίνων”, οι οποίοι εκτός των άλλων σκέφτονται την επιστροφή στην φυσική τους έδρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Απαλλάχθηκαν Παναθηναϊκός και “Συμμαχία” από την ΕΠΟ

Παραμένουν τα αμυντικά προβλήματα – Ατομικό για Μπουμσόνγκ και Βελάσκες

Γέννησε… προσδοκίες, αλλά “μετράει” η διάρκεια!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε