Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ακυρώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού λόγω… ηφαιστείου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πετάξει η αποστολή των “ερυθρόλευκων” για την Σικελία και έτσι το φιλικό με την Κατάνια αναβλήθηκε!

Η ηφαιστειακή σκόνη από την Αίτνα οδήγησε τις τοπικές ιταλικές αρχές στην απόφαση να κλείσουν τις πρώτες πρωινές ώρες το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, Φονταναρόσα, προκαλώντας ακυρώσεις πτήσεων. Λίγες ώρες αργότερα το αεροδρόμιο άνοιξε, ωστόσο οι καθυστερήσεις είναι αρκετές και σημαντικές.
 
Στον Ολυμπιακό επέλεξαν να αναχωρήσουν παραμονή του αγώνα με σκοπό η αποστολή να αποφύγει την ταλαιπωρεί, αλλά όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα είχαν σχεδιάσει…
 
Αυτή η συγκυρία οδήγησε στις συνεχείς καθυστερήσεις της αναχώρησης της αποστολής της πειραϊκής ομάδας, που αρχικά ήταν να πετάξει στις 18:30.
Έτσι οι “ερυθρόλευκοι” ειδοποίησαν τους ανθρώπους του Ιταλικού συλλόγου ότι δεν θα μπορέσουν να “πετάξουν” καθώς η ώρα πτήσης άλλαζε συνεχώς. Αποτέλεσμα ήταν αντί για αγώνα οι πρωταθλητές Ελλάδος να κάνουν προπόνηση αύριο το πρωί. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε