Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλαφούζος: Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος για Κατσουράνη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας, παρά τις πολλές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ σχολίασε και την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την ομάδα.

 «Δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες σήμερα. Η ζωή είναι δύσκολη και ότι πετυχαίνεις δεν έρχεται εύκολα. Δεν περιμένουμε επιτυχίες μόνο από εδώ και πέρα», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «πράσινων» μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ, για να αναφερθεί στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κόσμο με εξαίρεση μία μερίδα οπαδών στα VIP που είναι αγενείς και δεν σέβονται την προσπάθεια των παικτών. Στο σύνολο, ναι είμαι ευχαριστημένος».
 
Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την αποχώρηση Κατσουράνη, είπε: «Όχι, δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Είμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Κατσουράνη για να βγει μία κοινή ανακοίνωση. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».
 
Αναφορικά με τα νέα παιδιά στην ομάδα αλλά και τον Φερέιρα, τόνισε: «Ο κ. Φερέιρα είναι ένας εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής. Χτίζουμε μία ηθική ομάδα και στην Ελλάδα αυτό είναι δύσκολο και σπάνιο. Θα αποτελούμε εξαίρεση. Βασικός συντελεστής στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο Φερέιρα. Δεν επιβεβαιώνω ότι έχω πει πως θα φύγουν 2-3 ακόμα. Τα νέα παιδιά είναι εξαιρετικά όλα. Τα νιάτα θα είναι λύση αλλά θέλει χρόνο. Δεν γίνονται θαύματα. Υπάρχουν συσσωρευμένα θέματα στον Παναθηναϊκό αλλά θα χτίσουμε μία μεγάλη ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε