Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αλαφούζος: Δεν κάνουμε πίσω–Μέχρι το τέλος με την παράγκα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού μίλησε την Τετάρτη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ για τη στάση που θα κρατήσει στην απολογία του (13/9) για τις ανακοινώσεις κατά του Ολυμπιακού, του Μαρινάκη και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ έγινε και συζήτηση για την επιστροφή των “πρασίνων” στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχθεί την ύπαρξη καμίας… παράγκας και πως στόχος του είναι να διαλύσει οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να βλάψει τον Παναθηναϊκό.

“Δεν θα κάνουμε πίσω. Έχουμε στοιχεία που θα καταθέσουμε και τα οποία δείχνουν για ποιο λόγο είπαμε αυτά που είπαμε στις ανακοινώσεις. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν παρασκήνιο και “παράγκα”. Στόχος είναι διαλύσουμε την “παράγκα” και όλα τα παιχνίδι να παίζονται επί ίσοις όροις εντός γηπέδου. Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και είδατε τι έγινε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν καταλαβαίνω τίποτα και θα πάω αυτό το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας”, δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος στο ΔΣ της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει ενώπιον του εισαγγελέα.

Στο σημείο εκείνο, πήρε το λόγο το μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Λιάνα Κανέλλη, η οποία ρώτησε τον κ. Αλαφούζο: «Τόσα χρόνια ζούμε αυτή την “παράγκα”. Είσαι αποφασισμένος να το πας μέχρι το τέλος, διότι η “παράγκα” παραμένει ύστερα από τόσα χρόνια και βλέπουμε ποιος παίρνει τα πρωταθλήματα», με τον κ. Αλαφούζο να απαντά: «Δεν κάνω πίσω με τίποτα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, θα πάω μέχρι το τέλος. Εμείς θέλουμε το 50-50 και γι’ αυτό θα κάνω τα πάνω για να το πετύχω. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Έχει αηδιάσει ο κόσμος».

Τέλος, στο ΔΣ έγινε και αναφορά για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να λέει πως αυτό θα γίνει γνωστό εντός των προσεχών 10 ημερών: «Σε 10 μέρες θα ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε, όταν θα έχω στα χέρια μου την τελική έκθεση των πολιτικών μηχανικών. Αρχικά μου έχουν πει ότι πρέπει να γίνουν κάποια μικρά έργα στις εξέδρες, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν και η θύρα 6 και η 7 με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Μόνο ο χλοοτάπητας πρέπει να αλλάξει και όλα τα έργα δεν πάρουν πάνω από ένα μήνα. Στόχος είναι να γυρίσουμε ίσως και το Δεκέμβριο στη Λεωφόρο».

Μπουμσόνγκ: Εγγύηση το όνομα Παναθηναϊκός – Απέρριψα τη Γουέστ Χαμ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε