Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αλαφούζος: Εξελίξεις σε δύο μήνες

Αλαφούζος: Εξελίξεις σε δύο μήνες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.04.2012 | 10:49
Πρώτη δημοσίευση: 12.04.2012 | 10:49

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσδιόρισε χρονικά τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως επικοινωνεί συχνά με Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Deal:

-Έχουν γραφτεί πολλά αυτές τις ημέρες σχετικά με τις πρωτοβουλίες σας για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το σχόλιο σας;

Δεν είναι απολύτως ακριβή όσα αναπαράχθηκαν σχετικά με τις πρωτοβουλίες μου για τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν απολύτως σωστά. Γίνονται συζητήσεις μεταξύ φίλων του Παναθηναϊκού αλλά είναι πρώιμο να ανακοινωθεί οτιδήποτε. Ελπίζουμε όλοι να φέρει αυτό ένα καλό αποτέλεσμα σε λίγους μήνες, αλλά δεν υπάρχει κάτι άμεσα υλοποιήσημο. Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να γίνει σήμερα.

-Πότε μπορεί να συμβεί αυτό;

Ελπίζουμε, όταν συμπληρωθεί ένα δίμηνο να διαφανούν κάποιες καλύτερες προοπτικές. Για να παρουσιασθεί μια αισιόδοξη λύση, δεν θα συμβεί πριν ωριμάσουν κάποια πράγματα.

-Αληθεύει ότι επικοινωνήσατε με τους κυρίους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο;

Μιλάω σχετικά συχνά με τον κύριο Βαρδινογιάννη και τον κύριο Βγενόπουλο.

-Η επόμενη Γ.Σ. ρυθμίζει τις εξελίξεις;

Στις 18/4 θα έχουμε Γ.Σ., κατά πάσα πιθανότατα θα έχουμε επαναληπτική, στις 6/5 θα έχουμε εκλογές, ας περιμένουμε τι θα γίνει.

-Οι σκέψεις σας για το μέλλον του Παναθηναϊκού;

Πρέπει να υπάρχει συλλογικότητα από τους οπαδούς. Όλοι να βοηθήσουν, ανάλογα με τις δυνατότητές τους. Να εκλεγούν οι οπαδοί στη διοίκηση. Να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ασχέτως πόσα χρήματα θα έχει ο καθένας, το κάθε φυσικό πρόσωπο να διατηρεί το δικαίωμα για μία ψήφο. Αυτές είναι οι σκέψεις μου για τον Παναθηναϊκό.

Πρόσθεσε επίσης: Εμείς δεν πρέπει να ανεχθούμε τα παρατράγουδα και την βία, ούτε να δεχθούμε παράγκες. Τραγικό φαινόμενο να μην υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές στις ελληνικές ομάδες. Να επικεντρωθούμε στους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Να στραφούμε στις Ακαδημίες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο