Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αλαφούζος: Στην Ελλάδα τα ζάρια είναι πειραγμένα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Μάριμπορ εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για… πειραγμένα ζάρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

Για τον αγώνα με τη Μάριμπορ: “Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την εμφάνισή της για τη νίκη. Θα πάμε στο Λονδίνο για το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο”.

Για τον Ρότσα: “Ο κ. Ρότσα είναι ένας παλιός ποδοσφαιριστής. Ξέρει καλά το σύλλογο και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει μεγάλες εμπειρίες σαν παίκτης και σαν προπονητής. Έχει δίπλα τον Βονόρτα ο οποίος ξέρει καλά την ομάδα, όπως και όλοι οι παλαίμαχοι που είναι στην ακαδημία” .

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα: “Στην Ελλάδα όπου τα ζάρια είναι πειραγμένα δεν μπορούμε να προβλέψουμε πως πάμε. Στην Ευρώπη που δεν υπάρχουν αυτά, δεν έχουμε κάνει τα καλύτερα παιχνίδια έχουμε όμως μια ευκαιρία να το αλλάξουμε”.

Για την ΕΠΟ: “Είναι σκάνδαλο αυτό που έγινε με την σύνθεση του δικαστηρίου. Θα πρέπει να σέβονται τους κανονισμούς από τη στιγμή που παίρνουν λεφτά από το ελληνικό κράτος”.

Panathinaikos is here! – Ο Βιτόλο “εκτέλεσε” τη Μάριμπορ

Πρώτος ο Αλάφουζος, εκτός ο Παναγόπουλος, νίκη της “13”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε