Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έντονα παράπονα από τον διαιτητή του ντέρμπι είχε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος τόνισε πως δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα του, ενώ μίλησε και για την υπόθεση των στημένων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού που παρόλο που προκλήθηκε χυδαία, κρατήθηκε στα όρια της ευπρέπειας. Πρέπει επίσης να συγχαρούμε μια εξαιρετική ομάδα που είδαμε σήμερα ότι η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία της και στις ικανότητες των παικτών της».

Για τη διαιτησία: «Αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις και γιατί συμμετέχουν σε παιχνίδια διαιτητές που εμπλέκονται στα στημένα. Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ πρέπει να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση: Όσοι έχουν ανάμειξη στα στημένα να τιμωρούνται, όσοι δεν έχουν να συνεχίζουν.

Δεν μπορούν να γίνονται τέτοιες αλλοιώσεις. Ο διαιτητής είχε χειρουργικές αποφάσεις στο παιχνίδι. Σφύριζε ανάποδα σήμερα, ήταν προκλητικός, ενώ δεν μας έδωσε και ένα πέναλτι. Το είδε όλος ο κόσμος ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ο ηθικός νικητής. Δεν θεωρώ κέρδος την καλή του εικόνα, διότι ήταν δεδομένη για μένα».

Για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία»: «Σε όλη την Ευρώπη ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα είναι αυτό της λαϊκής βάσης. Αυτή τη στιγμή το 58% των μετοχών ανήκουν στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ελπίζω κι άλλοι Παναθηναϊκοί να συμμετάσχουν στην προσπάθεια. Αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα αλλά κοιτάμε να προοδεύουμε σταδιακά».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα. Είναι κρίμα όμως που δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό».

“Χ”ορταστικό…ντέρμπι απ΄τα παλιά! – Ο Παναθηναϊκός είχε Μαυρία, ο Ολυμπιακός…τρομοκρατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε