Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλαφούζος: Ψάχνω, αλλά δεν μπορώ να βρω τον Πρίγκιπα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκρινε ως απαράδεκτη την επιστολή της Μιχοπούλου, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως δεν θέλει να μείνει κανείς με την αμφιβολία πως ήρθε επενδυτής και τον έδιωξαν. Έφτασε το χαρτί της Ουέφα. Τι ειπώθηκε για μεταγραφές.

«Η κατάσταση του συλλόγου δεν είναι όπως πριν. Δουλέψαμε αρκετά, ψάξαμε και βρήκαμε χρήματα, βάλαμε χρόνο και καταφέραμε η ομάδα να μην πτωχεύσει και να πάρει την άδεια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε όσοι εμφανίστηκαν έλεγαν για 15 εκατομμύρια ευρώ. Που ήταν όλοι αυτοί όταν η ομάδα πήγαινε προς το χείλος του γκρεμού; Αυτά τα χρήματα μπορούμε να τα μαζέψουμε και εμείς. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη για τον οποιοδήποτε… Πρίγκιπα αν και όσα γίνονται αυτή την στιγμή είναι ασόβαρα. Δεν είναι τυχαία η εμπλοκή συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν σχέση με γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα», ανέφερε μιλώντας στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αλλά και του ΔΣ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ υπήρχε επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ που ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι οι διαδικασίες της ΑΜΚ είναι σε εξέλιξη και κάθε σοβαρός ενδιαφερόμενος επίδοξος επενδυτής μπορεί να συμμετέχει σε αυτήν καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Ως προς την από 18 Ιουνίου επιστολή της κυρίας Μιχοπούλου που συζητήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το ύφος της κρίνεται απαράδεκτο και δεν χρήζει καν απάντησης».

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε και το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν με τον Δημήτρη Γόντικα να τονίζει πως: «Έχουμε επαφές με υποψήφιους στόχους. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αλλά προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τον προπονητή». 

Τέλος, ενημέρωση υπήρξε για το χαρτί της άδειας της UEFA που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την υπογραφή του Γ.Γ της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ιφαντίνο, ο οποίος καλωσόρισε το «τριφύλλι» στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2012-2013. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε