Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άλκμααρ και… οφθαλμίατροι

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο μυαλό των ευρθρόλευκων, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για το ματς με την Άλκμααρ. Στο αεροδρόμιο ο Γιάννης Μώραλης απάντησε στον Νικόλα Πατέρα.

Στις 9 το πρωί της Δευτέρας οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν με προορισμό το Άμστερνταμ για το παιχνίδι με την Άλκμααρ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Λεονάρντο και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Ντιόγκο, Λέντεσμα, Τοροσίδης, Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ.

 
Οι “Πειραιώτες” δεν είχαν διάθεση για πολλά λόγια μετά το στραβοπάτημα στα Γιάννινα, ωστόσο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νίκου Πατέρα περί οφθαλμιάτρων και διαιτητών.
 
“Αν δει κάποιος τις διαιτησίες του Παναθηναϊκού θα δει ότι πράγματι ότι οι διαιτητές θέλουν οφθαλμίατρο”, τόνισε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια μίλησε και για παιχνίδι της Τρίτης με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, “Δεν είναι τελικός το ματς με την Αλκμαάρ, αφού υπάρχει και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην έδρα μας με την Άρσεναλ”.

Κούμαν: Θα νικήσουμε εύκολα

Ζίκο: Θα μπω να παίξω

Μπράβο: Νίκη στην Ολλανδία

“Γκάζια” Κόκκαλη στην προπόνηση της Κυριακής.

Προβλήματα στην Άλκμααρ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε