Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

All Star Game: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει… χαζό τον Χάρντεν! [vid]

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Δεν φημίζεται για την καλή του άμυνα ο Χάρντεν και όταν έχει απέναντί του τον… διψασμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε… φορτσάτος στο 66ο All Star Game! Σκόραρε το πρώτο καλάθι της Ανατολής στον αγώνα, αλλά και το πρώτο καλάθι για την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο!

Πολύ καλή η παρουσία του 22χρονου “φαινομένου”, με τον άσσο των Milwaukee Bucks να δείχνει από την αρχή πως βρέθηκε επάξια στην αρχική πεντάδα της Ανατολής για το μεγάλο παιχνίδι.

Αν υπάρχει ένας, πάντως, που “ένιωσε” την παρουσία του Greak Freak στον αγώνα, δεν ήταν άλλος από τον James Harden. Ο οποίος δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικός, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να του κλέβει μάλιστα τη μπάλα οχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές!

Η πρώτη κατέληξε σε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, ωστόσο η δεύτερη ήταν… όλα τα λεφτά! Ο Γιάννης καρφώνει εντυπωσιακά και αμέσως μετά την επαναφορά κλέβει και πάλι από τον Harden για να αφήσει ξανά τη μπάλα στο καλάθι, σκοράροντας έτσι τέσσερις πόντους σε εννέα δευτερόλεπτα!

Δείτε εδώ λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο All Star Game

Για την τρίτη τί να πούμε; Αφού ο Γιάννης κλέβει ξανά από τον Harden και ετοιμάζεται να καρφώσει, ο σούπερ σταρ τον Golden Sate Warriors, Stephen Curry, ξαπλώνει κυριολεκτικά στο παρκέ πιθανότατα για να αποφύγει τον… οδοστρωτήρα Αντετοκούνμπο!

Δείτε το πρώτο κλέψιμο…

Το εντυπωσιακό δεύτερο…

Και το εκπληκτικό τρίτο!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε