Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλλαγή ημερομηνίας και έδρας στο Ρούμπιν Καζάν – Ολυμπιακός

Στις 14 Φεβρουαρίου και στο “Λουζνίκι” της Μόσχας, θα γίνει τελικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Ρουμπίν και του Ολυμπιακού στην Ρωσία, δεν θα γίνει στις 16 Φλεβάρη (ημέρα Πέμπτη), όπως αρχικά ήταν κανονισμένο, αλλά την 14η Φεβρουαρίου (ημέρα Τρίτη) και ώρα 19:00 Ελλάδας. Το γεγονός το επιβεβαίωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι Ρώσοι.

Αλλαγή, όμως, δεν υπάρχει μόνο στην ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και στην έδρα. Ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί στο “σπίτι” της Ρουμπίν στο Καζάν, αλλά στην Μόσχα και στο γήπεδο “Λουζνίκι”, έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας.
 
Ο λόγος που το παιχνίδι θα γίνει στην Μόσχα και όχι στο Καζάν, έχει να κάνει με το πολικό ψύχος που επικρατεί στην πόλη της Ρουμπίν. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτές τις μέρες ο καιρός στο Καζάν είναι στους -17! Όχι ότι στην πρωτεύουσα της Ρωσίας δεν θα κάνει κρύο, αλλά συνθήκες θα είναι καλύτερες. Να σημειώσουμε πως το γήπεδο “Λουζνίκι” διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε