Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλλαγή… σκυτάλης στην ΑΕΚ – Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Δημητρέλος (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η Γ.Σ. της Ένωσης όρισε ως νέο πρόεδρο της ΠΑΕ τον Ανδρέα Δημητρέλο με το Διοικητικό Συμβούλιο να έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου. Αποφασίστηκε ΑΜΚ στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Διέψευσε επαφές με άλλες ομάδες για ΑΦΜ ο Αδαμίδης, που δέχτηκε λεκτική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς από μικρομετόχους.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως ανακοινώθηκε από τους υπόλοιπους που βρίσκονται στη γενική συνέλευση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Ο νέος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα έχουν σε πρώτη φάση διάρκεια θητείας μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.
 
“Είμαι κατεστραμμένος, διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά μόνο ως μεταβατικός. Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πάει σε πρωτοδικείο”, τόνισε από το βήμα ο κ. Δημητρέλος.

 
Παρά την εκλογή του Δημητρέλου στην προεδρία της ΠΑΕ, το υπόλοιπο Δ.Σ. παρέμεινε το ίδιο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των μικρομετόχων.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

“Είναι αυτό αντιπροσωπευτικό Δ.Σ.; Αυτή είναι η ενότητα;”, ακούστηκε χαρακτηριστικά.

 
Το παρών στην έκτακτη Γ.Σ. έδωσαν επίσης ο Μιχάλης Τροχανάς και ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος έκανε και μια ενημέρωση για το θέμα του γηπέδου.
 
“Πρέπει να συμπορευτούμε όλοι μαζί και να ξεκινήσουμε υποτυπώδεις εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι να βρούμε λεφτά. Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια, ακόμα και μέσα από το περιβάλλον της ΑΕΚ”, είπε χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Στη συνέχεια, ο βουλευτής δέχθηκε επίθεση από έναν μικρομέτοχο, ο οποίος είπε: “Δεν μιλάω σε βουλευτή που έχει ψηφίσει το μνημόνιο και το κάνω μόνο για χάρη της ΑΕΚ, αλλά δεν είσαι μέρος της λύσης του προβλήματος”.
 
Μετά τον Γιάννη Βούρο, τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Τροχανάς, ο οποίος έκανε μία ενημέρωση για το Θεμέλιο 21.
 
Στη συνέχεια, μίλησε ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος παραδέχτηκε πως οι επαφές που είχε με υποψηφίους επενδυτές δεν τελεσφόρησαν, ενώ πρόσθεσε πως μέσα στο σαββατοκύριακο θα αποφασίσουν τα μέλη της ομάδας του 2004 για το θέμα των χρεών που τους αναλογούν.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά πως έχουν γίνει επαφές με ομάδες της Football League για εξασφάλιση ΑΦΜ.
 
Για την υπόθεση Ξενιάδη υποστήριξε “κάθε υποψήφιος πρέπει να έχει τις προϋποθέσεις που είχαμε θέσει εξ αρχής”.
 
Εκεί δέχθηκε επίθεση από τον Νίκο Παρίση, μικρομέτοχο της ΠΑΕ. “Είσαι αρχιψεύτης, είστε απατεώνες! Πού θα πάτε την ΑΕΚ;”, αναρωτήθηκε, ενώ ο Βασίλης Καπετανόπουλος συμπλήρωσε πως η ΠΑΕ χρειάζεται αύξηση Μ.Κ. κατά 18,5 εκατ. ευρώ για να καλυφθεί η αρνητική θέση και να μπορεί η ΑΕΚ να πάρει άδεια.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

 
Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν έδωσε συνέχεια, λέγοντας μόνο “σας επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς’
 
Η γενική συνέλευση αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 2,5 εκατ. ευρώ μέσα σε δύο μήνες, χρήματα που θα μπουν από τους μετόχους.

Γλίτωσε την ξεφτίλα του αιώνα η ΑΕΚ!

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε