Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλλάζει άποψη ο Βαλβέρδε – Stand by ο Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να ξεπεράσει το οικογενειακό του πρόβλημα και να παραμείνει στον Πειραιά, την ώρα που ο Αργεντινός προπονητής είναι ο πιθανότερος να τον αντικαταστήσει στην περίπτωση που φύγει.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και τον πάγκο του Ολυμπιακού προσπαθεί να κάνει πράξη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ψάχνει να βρει λύσεις για να ξεπεράσει το προσωπικό του πρόβλημα. Ο ίδιος κάθε άλλο παρά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και τη νέα σεζόν, από τη στιγμή που οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξαιρετικές, ενώ έχει και το μεγάλο κίνητρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να γίνει, το θέμα θα ξεκαθαρίσει γρήγορα, ίσως και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού με αυτόν τον τρόπο θα έχουν και οι δύο πλευρές το χρονικό περιθώριο να κοιτάξουν τις επιλογές τους.

 
Αν τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε φύγει από την Ελλάδα τότε η περίπτωση του Έκτορ Ραούκ Κούπερ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός είναι άμεσα διαθέσιμος, γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και τους παίκτες καθώς και το ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του στον Άρη. Γι αυτό και θεωρείται ο ιδανικός να συνεχίσει το έργο του Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε