Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλλάζει νούμερο ο Λεμπρόν

Παρελθόν θα αποτελέσει από την επόμενη χρονιά το Νο23 για τον Λεμπρόν Τζέιμς
Παρελθόν θα αποτελέσει από την επόμενη χρονιά το Νο23 για τον Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Αμερικανός σουπερστάρ θα αλλάξει το Νο 23 με το Νο 6, σε ένδειξη σεβασμού προς τον Μάικλ Τζόρνταν.

“Όταν βλέπεις το Νο 23 το μυαλό σου πάει στον Τζόρνταν. Άν δεν ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν, ούτε έγώ, ούτε Ντουέιν Γουέιντ, ούτε Κόμπε Μπράιαντ θα υπήρχαμε. Το Νο 23 πρέπει να αποσυρθεί σε ένδειξη σεβασμού”, δήλωσε ο παίκτης των Καβαλίερς, ο οποίος αποκάλυψε ότι κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αλλάξει το νούμερο του.

Το Νο 6  είναι αυτό με το οποίο αγωνίζεται στην εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ και στις προπονήσεις του Κλίβελαντ, αλλά όπως λέει είναι σημαντικό και για άλλους λόγους: Ο δεύτερος αγαπημένος μου παίκτης ήταν ο Τζούλιους Έρβινγκ και φορούσε το Νο 6, το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου και το δεύτερο παιδί μου γεννήθηκε τον Ιούνιο”, εξήγησε.

Ο Λεμπρόν έχει ξεκινήσει εκστρατεία για να αποσυρθει το Νο 23 και ζητά από τους συναδέλφους του να υπογράψουν ένα έγγραφο με αυτό το αίτημα προς το ΝΒΑ. “Όταν βλέπεις παίκτες να σκοράρουν νικητήρια καλάθια, σκέφτεσαι τον Τζόρνταν. Όταν βλέπεις παίκτες να “ίπτανται” καρφώνοντας τη μπάλα, σκέφτεσαι τον Τζόρνταν…Έκανε τόσα πολλά και πρέπει να αναγνωριστεί. Το θέμα δεν είναι απλά να μπει στο Hall of Fame. Ελπίζω να υπογράψουν όλοι”, κατέληξε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε