Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άλλο επίπεδο! Το “θρυλικό” βράδυ του Ολυμπιακού της… Ευρώπης!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”, τραγουδούν οι ευτυχισμένοι φίλοι της ομάδας, που βλέπουν τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται ένα βαθμό μακριά απ’ την πρόκριση της στους “16” του Champions League και να ξεπερνούν τον Παναθηναϊκό στις νίκες!

Ένας απίστευτος Ολυμπιακός νίκησε την ατυχία του και την Ντίναμο, με τον Πάρντο να οργιάζει και να πετυχαίνει τα γκολ της ανατροπής για το τελικό 2-1 στο Φάληρο!

Ο Σίλβα έκανε για μια ακόμη φορά την σωστή κίνηση, το “Γ. Καραϊσκάκης” στάθηκε στο… ύψος του, ο Κολομβιανός ήρθε απ’ τον πάγκο “διόρθωσε” το χαμένο πέναλτι του Φορτούνη, “οργίασε” και ο Ολυμπιακός “έφτιαξε” μια νέα ιστορική βραδιά η οποία τον φέρνει μια ανάσα από τους “16” του Champions League.

Κι έτσι απλά, είχαμε την τρίτη σερί νίκη των Πειραιωτών στη διοργάνωση, 9 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, θέλει μία ακόμα νίκη στα δυο ματς που απομένουν έτσι ώστε να σπάσει το φράγμα των 11 βαθμών που αποτελεί άλλο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες στην Ευρώπη από την Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τις 97 νίκες σε 243 παιχνίδια, αφήνοντας πίσω τους τον Παναθηναϊκό με 96 νίκες σε 273 αναμετρήσεις.

Σε 13 ματς σε πρωτάθλημα και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί μόνο μια φορά πίσω στο σκορ, από την “ασυναγώνιστη Μπάγερν Μονάχου, στην μοναδική του φετινή ήττα, κάτι που λέει πολλά για τη φετινή αξία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον εξασφαλίσει το Europa League, αλλά όλοι στην ομάδα κρατάνε… χαμηλά την μπάλα, αφού ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στους “16” του Champions league.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε