Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλμούνια: Έρχομαι στον Ολυμπιακό

Την πρόθεση του να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των “ερυθρολεύκων” αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ. Σήμερα το πρώτο φιλικό στην Κύπρο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μανουέλ Αλμούνια είναι γνωστό εδώ και μέρες καθώς ο Ισπανός διαθέτει όλο το… πακέτο που θέλει ο Βαλβέρδε για την θέση “1”. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ήταν οι προθέσεις του παίκτη. Ο Αλμούνια άνοιξε τα χαρτιά του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους “ερυθρόλευκους” αρκεί όπως τόνισε να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.
 
Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” τόνισε χαρακτηριστικά: “Ναι, έρχομαι. Γιατί όχι; Αν τα βρούμε στο οικονομικό, έρχομαι. Είναι ομάδα που παίζει στο Champions League και πρωταγωνιστεί. Θέλω 1.5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και έρχομαι”.
 
Την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες, οι οποίοι έλειπαν ως δανεικοί από την ομάδα, θα έχει σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο, κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Στη Μεγαλόνησο δεν ταξίδεψε ο Μήτρογλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται όπως φαίνεται από τον Ισπανό τεχνικό και επί της ουσίας ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αντίθετα με τους Πάρντο, Μέγιερι, Μανιάτη, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Γκαλίτσιο, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Σουμπίνιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε