Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Άλοφς για Βιεϊρίνια: “Έιναι στο χέρι του ΠΑΟΚ”

Άλοφς για Βιεϊρίνια: “Έιναι στο χέρι του ΠΑΟΚ”

Ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την περίπτωση του Βιεϊρίνια, για το δανεισμό του Σισοκό στον Παναθηναϊκό ενώ αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Κυργιάκος δεν θα αγωνιστεί ξανά στο γερμανικό σύλλογο.

Και υπολογίζεται και πωλείται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με όσα τόνισε στη “Sportday” ο Κλάους Άλοφς. “Ο παίκτης υπολογίζεται, είναι στα πλάνα της ομάδας και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει πως ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε πιθανή πώλησή του. Αν ο ΠΑΟΚ ικανοποιήσει τις οικονομικές μας απαιτήσεις, τότε όλα μπορούν να γίνουν. Στο χέρι του είναι”, είπε ο Άλοφς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ μίλησε και για το Σισοκό, ο οποίος είναι προς παραχώρηση με ένα ποσό που θα αγγίξει τις 500.000 ευρώ. “Δεν μας ενδιαφέρει να ανανεωθεί ο δανεισμός του. Ο παίκτης είναι προς πώληση. Με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 500.000 θα μπορούσε να γίνει ένα καλό deal”, είπε χαρακτηριστικά ο Κλάους Άλοφς.

Η θέση του Άλοφς για το Σωτήρη Κυργιάκο ήταν η εξής: “Ο ίδιος έχει χαράξει διαφορετικό δρόμο από εκείνον της ομάδας. Για ο κέντρο της άμυνας έχουμε πολλές λύσεις εξάλλου και είμαστε ικανοποιημένοι από το υλικό μας. Ο ατζέντης του έχει ενημερωθεί να του βρει άλλο εργοδότη. Δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Βόλφσμπουργκ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε