Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Άλωσε” το Άνφιλντ η Γιουνάιτεντ – Πέναλτι…φάντασμα από τον διαιτητή(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες, αλλά οι “κόκκινοι διάβολοι” πέτυχαν την ανατροπή (2-1) μέσα στο Άνφιλντ” με πέναλτι φάντασμα. Κάκιστη εμφάνιση από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον –  Παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού οι “ρεντς”

Μαζί προΧωρούν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ (VIDEO)

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς πριν από τη σέντρα προηγήθηκαν εκδηλώσεις προς τιμή των νεκρών του Χίλσμπορο.

Ανατριχίλα… και συγκίνηση πριν τη σέντρα στο Άνφιλντ! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά στο 39` έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Σέλβεϊ με απευθείας κόκκινη κάρτα, εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος στον Εβανς.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά η Λίβερπουλ αιφνιδίασε τη Γιουνάιτεντ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους, με τον αρχηγό της Στίβεν Τζέραρντ να εκτελεί τον Λίντεγκααρντ από το ύψος του πέναλτι για το 1-0.

Η απάντηση όμως ήταν άμεση για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στο 51′ ο Ραφαέλ ισοφάρισε σε 1-1 με φοβερό αριστερό πλασέ, από δεξιά μέσα στην περιοχή. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί ξανά και ζήτησε πέναλτι με τον Λουίς Σουάρες

Μία απόφαση του διαιτητή όμως ήταν αρκετή για να κρίνει τη μοίρα του ντέρμπι. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε σε μία αντεπίθεση, με εκπληκτική κούρσα του Βαλένσια, να κερδίσει πέναλτι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-1 για τη Γιουνάιτεντ στο 81`. Αυτό ήταν το 5ο γκολ σε έξι αναμετρήσεις κόντρα στη Λίβερπουλ για τον Ολλανδό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε