Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλβάρες: Το συζητάω για ΑΕΚ

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ΑΕΚ είναι ο Χούλιο Αλβάρες.
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ΑΕΚ είναι ο Χούλιο Αλβάρες.

Ο μέσος της Μαγιόρκα, Χούλιο Αλβάρες αποτελεί εναλλακτική λύση για την ΑΕΚ σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση Ζεοβάνι, Ο παίκτης της Μαγιόρκα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. 

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο Χούλιο Αλβάρες αναφέρθηκε στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα τοπυ στην Ελλάδα.

“Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι τώρα, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια με τη Μαγιόρκα και θέλω να τη βοηθήσω να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτά τα θέματα ασχολείται ο μάνατζέρ μου και του έχω πει πως αυτή την περίοδο θέλω να είμαι προσηλωμένος στους αγώνες της ομάδας μου. Επομένως δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα.

Το βέβαιο είναι πως η Μαγιόρκα μού έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία. Από σεβασμό στην ομάδα μου θα ήθελα πρώτα να ολοκληρώσω τις συζητήσεις μαζί της και αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία, θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω. Αν έρθει πρόταση από την ΑΕΚ, εννοείται πως θα τη συζητούσα. Δεν είμαι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα.”
 
Μπάγεβιτς: Δεν ξεκίνησα τον Τζιμπούρ γιατί δεν ήρθε στην ομιλία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε