Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλβέρτης: Η μαγκιά είναι στα δύσκολα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την μεταβατική εποχή για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

“Τώρα χρειάζεται υπομονή και από τη στιγμή που χρειάζεται, αν αγαπάμε την ομάδα, πρέπει να είμαστε εκεί να τη στηρίξουμε”, είπε ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού στο ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103.3”.

Ο «Φράγκι» τόνισε για το αποψινό παιχνίδι Ευρωλίγκας με την Καντού: «Πρόπερσι βγήκε πάλι στο προσκήνιο. Νομίζω πως δεν θυμούνται πολλοί την παλιά Καντού. Δεν παύει πάντως να θέλει προσοχή. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μην ξεχνάμε πως είμαστε ομάδα καινούρια. Τα πάντα έχουν αλλάξει και χρειάζεται δουλειά, υπομονή και προσπάθεια. Μπορούμε να φέρουμε τα αποτελέσματα που είχαμε συνηθίσει και όλοι θέλουμε. Δεν υπάρχει όμως, μαγικό ραβδί».

Για το αν χρειάζεται πλέον μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, τόνισε: «Ό,τι έχει να δώσει κι ό,τι μπορεί ο καθένας, να το κάνει για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό το λιθαράκι που λέμε, είναι μικρή λέξη αλλά πολύ σημαντική. Χρειάζονται άπαντες για να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που ξέρουμε. Μπορεί στο τέλος να έχουμε μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, αλλά χρειάζεται προσπάθεια, πίστη και επιμονή».
 
Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ρεάλ σχολίασε: «Έδειξε τις δυνατότητες που πραγματικά έχει και τις οποίες μέρα με τη μέρα προσπαθεί να τις κάνει τρόπο παιχνιδιού του. Έχει παίκτες, έχει προπονητή, έχει δυνατότητες. Χρειάζεται χρόνο. Ήταν ουσιαστικά το πρώτο δυνατό παιχνίδι. Έδειξε πάντως πως μπορεί να σταθεί οπουδήποτε. Πρέπει να γίνει τρόπος ζωής η νοοτροπία της νίκης. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή. Τα λέμε και τα ξαναλέμε γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι για δικαιολογία».
 
Για τον Πεδουλάκη που ήταν άλλοτε συμπαίκτες, ανέφερε: «Έχει ίδιες απόψεις με το προηγούμενο καθεστώς. Το ξέρει το μπάσκετ και το αγαπάει. Έχει τη δικιά του φιλοσοφία και δουλεύει να την βάλει στην ομάδα και αυτό προσπαθούμε κάθε μέρα».
 
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν είναι νωρίς, απάντησε: «Και νωρίς που είναι, αυτή είναι η ζωή και η πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καλό και κακό. Υπάρχει πρόγραμμα και υποχρεώσεις. Σήμερα είμαστε συγκεντρωμένοι στην Καντού και από αύριο σκεφτόμαστε το ματς της Δευτέρας. Τόσα χρόνια έτσι είναι…»

“Θέλουμε τη νίκη για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε