Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αμφισβήτηση, ψίθυροι κι επεισόδια…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Θα το έγραφα χωρίς δεύτερη κουβέντα αν είχα τη βεβαιότητα ότι ο Ηρακλής και η Λάρισα θα καθόντουσαν να χάσουν από Ξάνθη και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Πιθανώς να είχαν τέτοια άποψη στον ΟΠΑΠ που δεν συμπεριέλαβαν τα παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος. Ομως, από την άλλη δεν γίνεται να μην σταθώ στην απορία με την οποία ο Μπουμπένκο κοιτούσε τους παίκτες του στο ημίχρονο και κατά τη διάρκεια του ματς. Γιατί η Λάρισα, όπως διαπιστώσαμε, έβαλε πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της. Ο Ηρακλής έπαιξε με τους βασικούς κι έφαγε τέσσερα! Ο Λεβαδειακός αποχαιρέτησε τη Σούπερ Λίγκα κάτι που ο πρόεδρος του Γιάννης Κομπότης, το ήξερε από την περασμένη Κυριακή. Ενώ ο καημένος Μπουμπένκο έμεινε με την απορία…

Ο Ολυμπιακός έπειτα από μεγάλη ταλαιπωρία νίκησε τον Άρη 2-1 και πάει με βαθμολογικό πλεονέκτημα στη διαδικασία των πλέι οφ. Μια ματιά στην ειδική βαθμολογία μας αφήνει να καταλάβουμε ότι ανάμεσα σ’ αυτόν και τον ΠΑΟΚ θα γίνει η μεγάλη μάχη για την πρωτιά. Η ΑΕΚ έχει διαφορά τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό. Αντικειμενικά είναι δύσκολο σε ένα τουρνουά έξΙ αγώνων να καλυφθεί η διαφορά. Πέρα από την μέτρια αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ με ένα βαθμό διαφορά φαίνεται ως ο μόνος ικανός να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Στο βαθμό που παίκτες όπως ο Ντουντού και ο Μέλμπεργκ θα τεθούν στη διάθεση του Μπάγιεβιτς μαζί με τους επιθετικούς Μήτρογλου και Νταρμπισάιρ, ο Ολυμπιακός θα ανεβάζει στροφές…

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια σε δύο παιχνίδια. Μάλλον ρηχή είναι στην προκειμένη περίπτωση η ανάλυση για χούλιγκανς που βιοπραγούν και “ποδοσφαιρικό προϊόν” που απαξιώνεται. Τέτοιες “πονηρές” μέρες μάλλον χρειάζεται μια γενικότερη ανάλυση που να περιλαμβάνει:

• Τις αθρόες προσαγωγές στην ασφάλεια (κυρίως) νεαρών με αφορμή την σύλληψη και προφυλάκιση των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

• Την γνωμάτευση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που στην ουσία επιτρέπει την χρήση τηλεοπτικών καμερών σε δημόσιους χώρους.

• Την αναστάτωση που προκαλεί ήδη, η διαφαινόμενη εμπλοκή του Δ.Ν.Τ στη χώρα μας με τα σκληρά αντικοινωνικά μέτρα που θα επιβάλει.

Σε κάθε περίπτωση η χρονιά κλείνει με έντονους ψιθύρους για την εξέλιξη ορισμένων κρίσιμων παιχνιδιών, με τον ΟΠΑΠ να συμπεριλαμβάνει αυτά τα παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος και σοβαρά επεισόδια…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε