Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αμφίβολος για την ΑΕΚ ο Νίνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο σκοπός απέναντι στην Καβάλα επετεύχθη και στον Παναθηναϊκό στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στον προημιτελικό με την ΑΕΚ, την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ. Αμφίβολος λόγω ίωσης ο Νίνης. Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο. Αδιέξοδο στα διοπικητικά

Βαρδινογιάννης: “Δεν λειτουργούμε ως πλειοψηφία” – Νέα αδιέξοδο στα διοικητικά

Χωρίς τον Σωτήρη Νίνη ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, την Τετάρτη. Ο διεθνής μέσος απουσίασε από την Παιανία λόγω ίωσης και αν δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε την Τρίτη θα αποκλειστεί από την αποστολή.

 
Τα ευχάριστα νέα για τον τεχνικό των “πράσινων” ήρθαν από την συμμετοχή του Γάλλου κεντρικού αμυντικού που προπονήθηκε μεν αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς δε χωρίς όμως να έχει ενοχλήσεις στο πέλμα του.
 
Ο Μπουμσόνγκ ακολούθησε το πρόγραμμα όσων άρχισαν στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τους “Αργοναύτες” και οι οποίοι έκαναν χαλάρωμα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης.

Αντίθετα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει λιγότερες πιθανότητες. Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Λόρενς Έμπεν και ουσιαστικά δύσκολα θα είναι στην αποστολή με την “Ενωση”  ενώ πιθανότατα θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε