Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αμφίβολος ο Νίνης στον “τελικό” με την Αγγλία

Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Νίνης την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων
Πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Νίνης την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εξαιρετικά απίθανο είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο μέσος του Παναθηναϊκού στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Αγγλία για τα προκριματικά του “EURO 2011”.

Χωρίς τον Σωτήρη Νίνη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων στο Ντονκάστερ εν όψει της αναμέτρησης με την Αγγλία για τον 9ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011. Ο μέσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να δίνετε εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης στο “Keepmoat Stadium” (20:00).

 
Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 13 βαθμούς, ενώ οι Άγγλοι είναι δεύτεροι με 11 και ένα παιχνίδι λιγότερο. Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί η πρώτη θέση που οδηγεί στην τελική φάση και η Εθνική Ελπίδων θέλει μόνο τη νίκη για να είναι σίγουρη. Η κρισιμότητα του αγώνα φαίνεται και από την απόφαση του Ότο Ρεχάγκελ να θέσει στην διάθεση της UNDER -21 τους Μήτρογλου, Κουτσιανικούλη, Πλιάτσικα και Νίνη. Ο τελευταίος είχε σκοράρει στο 1-1 του πρώτου ματς στην Τρίπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε