Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Αμπντούν: Μου φέρθηκε φανταστικά ο Μαρινάκης – Υπέγραψα χωρίς σκέψη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αλγερινός μέσος λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό εκθίασε τη συμπεριφορά του προέδρου της ομάδας προς το πρόσωπο του.

Ο Αμπντούν μαζί με τον Φουστέρ είναι οι πρώτοι παίκτες που υπέγραψαν τις ανανεώσεις τους και ο Αλγερινός εξήγησε ότι δεν είχε το παραμικρό να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του φέρθηκε άψογα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και πιστεύω ότι είχε έρθει η ώρα να συμβεί. Ο σύλλογος έδειξε ότι πιστεύει σε μένα και ότι ήθελε να με κρατήσει και να είμαι ικανοποιημένος. Οπότε όλα πήγαν καλά.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο. Η αντιμετώπισή του προς το πρόσωπό μου ήταν φανταστική. Δεν έκανα καμία συζήτηση. Μου είπε αυτά που είχε να μου πει και δέχθηκα αμέσως, δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνος. Πιστεύω ότι πήρα αυτό που άξιζα, βάσει της απόδοσης και της προσφοράς μου στην ομάδα. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Ο πρόεδρος ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στην ομάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για μένα. Γιατί να μην κλείσω και την καριέρα μου στον Ολυμπιακό; Το μυαλό μας είναι τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.”

.Αποθέωση για τον Ολυμπιακό στα Γιάννινα

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους “αιώνιους” πριν την… Ευρώπη

Χωρίς Κοντρέρας και Μανιάτη στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε