Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Αν δεν ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ξακάθαρο μήνυμα έστειλε ο προπονητής της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Νίκος Μπουτσουρής στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Τα προηγούμενα χρόνια οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδιναν υποσχέσεις για τίτλους, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η ομάδα ακόμη δεν έχει ξένους και αν δεν αποκτήσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου όταν και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, τότε θα είναι φαβορί για υποβιβασμό, όπως δήλωσε ο Νίκος Μπουτσουρής:

“Αν η ομάδα μείνει ως έχει, θα είναι φαβορί για να πέσε.! Αν ενισχυθεί με ξένους, που δεν θα είναι επιπέδου παρελθόντος, τότε θα κάνει μια αξιοπρεπή πορεία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλους.
Για τον Παναθηναϊκό είναι μια μεταβατική χρονιά και το σωματείο προσπαθεί να εξυγιανθεί οικονομικά και να ανανεωθεί η ομάδα. Στο δεύτερο τα πάμε πολύ καλά, έχουν έρθει νέοι παίκτες και δύο από την εθνική παίδων. Θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το ταλέντο με την εμπειρία και να σταθούμε αξιοπρεπώς σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα όσον αφορά την ομάδα μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε