Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Αν δώσει 3 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός θα πάρει άμεσα τον Σάντσες”

Ο μάνατζερ του Κολομβιανού μέσου που αποτελεί το νούμερο 1 στόχο των ερυθρόλευκων έστειλε το μήνυμα του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού…

Με δηλώσεις του στο Goal ο Κριστόφ Μουνγκέ ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει άμεσα τον Σάντσες αρκεί να ανεβάσει την πρόταση του κατά 500.000 ευρώ. Μέχρι τώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ στην Βαλενσιέν αλλά η Γαλλική ομάδα αξιώνει περισσότερα χρήματα.

“Το θέμα δεν είναι τι ζητά ή τι ζήτησε η Βαλενσιέν. Αυτό που έχει σημασία είναι με πόσα χρήματα μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη με τρία εκατ. ευρώ. Αν η ελληνική ομάδα δώσει αυτά τα λεφτά, θα πάρει τον Σάντσες.

Ο Κάρλος είναι αυτήν τη στιγμή με την εθνική ομάδα της χώρας του και προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα. Οπως είναι φυσικό, έχουμε συχνή επικοινωνία και με ρωτά για τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Βαλενσιέν. Δεν έχει κρύψει ότι θέλει να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα.
Βέβαια, καταλαβαίνω και τη στάση της Βαλενσιέν, γιατί ο Σάντσες είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και είναι λογικό από την πώλησή του να θέλουν να έχουν ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Εκτίμησή μου είναι ότι τα τρία εκατ. ευρώ είναι ένα καλό ποσό για να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες και να γίνει η μεταγραφή” δήλωσε ο μάνατζερ του Σάντσες.

Εξετάσεων συνέχεια για τον Φέισα

Ο Σέρβος μέσος βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα αλλά η μετεγγραφή του δεν έχει τελειώσει ακόμη αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι 100% σίγουροι για την κατάσταση του παίκτη πριν υπογράψουν μαζί του.

Ο Φέισα θα κάνει εργομετρικά ενώ θα επαναλάβει και τις εξετάσεις που έκανε χθες, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε