Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αν έχεις Μήτρογλου… περνάς απ’ το “Βικελίδης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την περασμένη σεζόν ο Πανιώνιος ήταν αυτός που με δυο γκολ του Έλληνα επιθετικού έφυγε με τη νίκη απ’ την έδρα των “κίτρινων”. Φέτος, η κεφαλιά του Μήτρογλου ήταν αρκετή για να δώσει το “διπλό” στον Ατρόμητο (1-0). Μεγάλη απερισκεψία από τον Σολτάνι, που άφησε τον Άρη με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 
Υπεροχή… χωρίς ουσία στα πρώτα λεπτά του αγώνα για τους Θεσσαλονικείς, που έφταναν με ευκολία στα καρέ του Ιτάνζ, αλλά χωρίς να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία.
 
Η ροή του αγώνα άλλαξε όμως, όταν ο Κώστας Μήτρογλου -με καρφωτή κεφαλιά μέσα απ’ την περιοχή- άνοιξε το σκορ στο 19′, παγώνοντας το “Βικελίδης”. Η συνέχεια ανήκε στον Ατρόμητο, που με έξυπνη κυκλοφορία της μπάλας και δυναμικά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Σε αυτό βοήθησαν και τα κενά που είχαν οι “κίτρινοι” σε κέντρο και άμυνα.
 
Τα πράγματα για τον Άρη έγιναν ακόμα χειρότερα, μετά και την απερίσκεπτη αποβολή -με απευθείας κόκκινη κάρτα- του Σολτάνι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
 
Η εικόνα των Θεσσαλονικέων δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, ο έλεγχος την νευραλγικής γραμμής του κέντρου παρέμεινε στα… πόδια της ομάδας του Γιώργου Δώνη και έτσι οι Περιστεριώτες πήραν το πρώτο τους “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε