Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Αν χρειαστεί θα παίξουμε με τους Νέους”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από συνάντηση που είχε με έμπιστους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Sportday,  είναι αρκετά πιθανό να βρεθούν στο περιθώριο κάποιοι παίκτες κατόπιν συνεννόησης με τον Πορτογάλο τεχνικό. 

Ο Αλαφούζος παρουσιάζεται αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα: «Ο προπονητής το έχει ζητήσει και θα γίνει. Κάποιοι αδιάφοροι θα μείνουν εκτός ομάδας. Αν χρειαστεί, θα παίξουμε και με τους Νέους αρκεί να φτιάξουμε μία ομάδα που θα βγάζει υγεία στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε χθες στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» κάποια μέλη αναρωτήθηκαν: «Οι ίδιοι έπαιξαν με τη Μάδεργουελ και με τη Μάριμπορ. Γιατί στο πρώτο ματς έπαιξαν με τέτοιο πάθος και χθες ήταν τόσο αδιάφοροι;». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου είπε μεταξύ άλλων ότι «ως εδώ, τέρμα με τα παιχνιδάκια κάποιων. Τα μέτρα θα είναι άμεσα». 

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες της SportDay αναφέρουν ότι είναι πιθανό τη Δευτέρα να εκδοθεί ανακοίνωση, στην οποία θα ανακοινώνεται ότι «η ομάδα θα προωθήσει νέα παιδιά στη συνέχεια, που θα πάρουν τις θέσεις κάποιων παικτών, που είναι προκλητικά αδιάφοροι». 

Επίσης, ο Αλαφούζος απάντησε σε όσους θέλει να φύγει ο Φερέιρα, λέγοντας στους συνεργάτες του ότι «δεν τον κουνάει κανένας». Αντίθετα, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον Κώστα Κατσουράνη. 

Το κλίμα είναι βαρύ για τον διεθνή χαφ και υπάρχει έντονη φημολογία ότι ίσως να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στο περιθώριο από τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αφού στο ελληνικού πρωτάθλημα είναι τιμωρημένος.

Παναθηναϊκή Συμμαχία: Θα γίνουν βαθιές και ριζικές αλλαγές!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε